Evenimente, acțiuni, proiecte

Pământul, drumul spre centrul

Written by Petrea Ciortan

“If you look at the Earth from another part of the universe, we are celestial beings. It’s just a question of perspective.” Jaggi Vasudev supranumit Sadhguru

Ce Înseamnă pentru tine a trăi pe Pământ? Cum îți reprezinți viața planetei ce ne este casă pentru toți? Cum vezi viitorul ei? Cum poți participa la înfrumusețarea planetei? Ce înseamnă a fi cu picioarele pe Pământ? Care ne este locul în Univers?
Trăim cu toții pe acest diamant al Universului și deseori suntem atât de absorbiți de propriile gânduri și proiecții încât uităm de sublimul destin de a fi parte din țesătura de viață a Terrei.

Te invităm sâmbătă, 21 aprilie de la 18:30 la Centrul BioFocus la o întâlnire din seria “Astrologie întru cosmologie” ce are ca temă principală relația noastră cu planeta pământ și a ei cu sistemul solar și universul.
Vom aborda diferite perspective prin care ne vom raporta la Pământ, vom lansa întrebări care să ne zdruncine tabu-urile culturale și care să nea de aripi către înțelesul că Pământul este Centrul Universului și devine pentru fiecare ființă care începe să onoreze planeta casă.
Din această perspectivă ne vom adânci în sensurile multiple ale noțiunii de împământare ca proces de acceptare și sublimare a vieții trăite în grația și bucuria Pământului.

“Suntem Pământul însăși ca parte integrantă a lui și în același timp suntem fiii și fiicele planetei înzestrate prin esența lor cu puterea de a iubi și cu o conștiință a eternității și infinității ce ne face să fim acea parte a naturii ce se înfrumusețează și înfrumusețează, ce se iubește pe ea însăși și iubește infinit.

Suntem copiii planetei și veghetorii ei. Suntem cei născuți prin ea aducând din eterna esența ofrande de recunoștință. Suntem intersecția în care trupul ei devine prin ființa noastră altar al focului sacru ce luminează Universurile. Suntem o singură ființă ce nu are început și sfârșit și nici nu cunoaște granițe în toată vastitatea infinitului, ci doar octave diferite în a vibra, a radia ce se intersectează în diferite planuri existențiale zugrăvind magistral ceea ce se înțelege prin MULTIDIMENSIONALITATE.
Planeta este o ființă vie, iar noi suntem mici inimi ce orbitează în jurul imensei ei inimi și în același timp aduc din inima universală cele mai frumoase cântece de iubire.
O Triadă vie. Trei Inimi. Trei Sori ce în esență Unul sunt.”

“Atelierul s-a născut în momentul în care căutam o soluție de plasare a Pământului în ecuația vizuală. Un element neglijat sau cel puțin abordat superficial, planeta ce ne găzduiește în această întrupare, este elementul central al relației noastre cu Cosmosul și definește abilitatea noastră de a face parte din marele sistem.
Întrebări la care încerc să(îmi) raspund:
Cum se raportează Pământul la constelații? Cât influențează precesiunea generarea de mituri și credințe? Ce importanță au direcțiile și punctele cardinale? Cum poate fi interpretată plasarea Terrei în astrograma personală? Care este destinul Planetei și cum se împlinește prin noi?
Multe alte întrebări apar pe măsură ce conștientizăm conectarea la Pământ iar acest atelier are în prim plan conștientizarea legăturii noastre cu planeta.”

Haideți să creăm, să ne jucăm, să ne adâncim împreună în arhitectura iubirii și armoniei și să devenim contemporani cu viața. Iar pentru a sărbători întâlnirea vă rugăm să luați cu voi merinde de tot felul pe care să le degustăm apoi în spiritul comuniunii.
Donațiile voastre sunt mai mult decât inspirate și binevenite fiindcă prin ele veți onora darurile primite și veți conferi pragmatism și continuitate proiectului “Templul Vieții. Isis 37”.

Evenimentul este facilitat de Cosmin Tomescu și Petrea Ciortan, inițiatorii jocului social “Templul Vieții. Isis 37″.

Inimi însorite nouă tuturor și un rezonant daaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vieții.

About the author

Petrea Ciortan

Leave a Comment