Educație holistică

4 programe holistice ce au la bază purificarea emoțională

Written by Petrea Ciortan

Există o chemare a planetei, există un strigăt al Soarelui să trăim acordați la frecvențele lor înalte. Există în noi atâta frumusețe și noblețe ce se așteaptă a fi manifestată.
Însă cei mai mulți dintre noi suntem victime ale problemelor emoționale și informațiilor transgeneraționale pe care nici nu le conștientizăm și ducem vieți palide, pline de zbucium forțându-ne să credem dintr-o perspectivă mentală că lucrurile stau altfel și că suntem ființe extrem de evoluate, că suntem lumină și iubire.

În mare parte noi oamenii suntem sedați de concepte și limbaj și nu știm mai nimic despre noi, despre corpul nostru, despre natura noastră reală într-un timp al vehiculării celor mai fervente teorii și scheme existențiale.
Viețile noastre și întreaga arhitectură socială este clădită din feminina lume a emoțiilor despre care știm prea puțin la modul real, a căror adâncime și intimă conexiune cu subconștientul și neajunsurile vieții la nivel personal și planetar este colosală.
Înțelegând pe propria-mi piele dimensiunea emoțională a existenței și parcurgând temeinic un proces de purificare emoțională am ajuns să înțeleg implicațiile majore ale acestui proces eliberator și consider că este vital pentru noi oamenii acestor vremuri să ne adâncim în enigmatica lume a emoțiilor și informațiilor transgeneraționale moștenite pentru a limpezi apele tulburi din noi și a putea realmente să ne activăm ceea ce se înțelege prin mult râvnitul plex solar și a face un mare pas spre libertate.

Astfel, în aceste vremuri când transformările individuale și planetare sunt din ce în ce mai intense, am marea bucurie de a hotărî să mă adâncesc într-un amplu serviciul social menit să asigure unui număr cât mai mare de oameni întregirea ca proces și înțelegerea propriei naturi prin 4 programe holistice distincte ce au la bază și punct de pornire o temeinică purificare emoțională sau activare/dinamizare a creierului emoțional ce durează 4 luni.

În alte cuvinte aleg să împărtășesc prin modalități adecvate și rodnice tot ceea ce am învățat și experimentat despre activarea creierului emoțional/complexul format din sistemul nervos enteric + plexul solar, despre activarea creierului inimii și procesul de întregire a ființei ceea ce realmente ne transformă din umbre palide în oameni, din victime ale unor condiționări absolut deloc conștientizate, în ființe ce își exercită realmente libertatea de a fi creativi și radianți și ne conduce din tumultul supraviețuirii înspre bucuria si miracolul numit a trăi.

Numele programului holistic de bază se cheamă “Purificarea emoțională – marele pas spre libertate”. El este sinonim cu ceea ce se înțelege în literatura spirituală prin “eliberarea de limitările karmei și ale sanskarelor”, „mântuirea păcatelor strămoșești”, mai nou „ieșirea din matrix” sau psihologia denumește a fi decondiționarea de limitările informațiilor transgeneraționale ce participă la formarea noastră ca individualități.

Cele patru programe ce au la bază “Purificarea emoțională – marele pas spre libertate” au elemente comune și în același timp vizează sfere diferite de dezvoltare și interes. Numele lor este:
“Armonie și sănătate radiantă prin purificare emoțională” – durată 8 luni
„Creativitate și autenticitate prin purificare emoțională” – durată 8 luni
“Educație pentru viață” – un program special creat pentru cei ce vor să se pregătească să aducă copii pe lume sau pentru părinții ce vor să învețe să ofere o educație adecvată copiilor ultimilor generatii – durată 8-12 luni.
“Homo naturans – omul viitorului” – un program cu totul și cu totul special ce durează 12-18 luni în funcție de particularitățile fiecăruia.
De asemenea, există și posibilitatea de a parcurge doar programul de bază “Purificarea emoțională – marele pas spre libertate” ce durează 4 luni.

Procesul de purificare emoțională ce este baza celor 4 programe holistice nu este un proces deloc facil, el se realizează doar prin deplină dăruire și el se adresează doar celor care vor cu adevărat să facă un salt cuantic în viața lor.
Abordarea este una eminamente practică și dublată de un suport informațional de excepție și pe tot parcursul acestor programe aleg să păstrăm o distanță considerabilă față de toate dulcegăriile sprituale și fanteziile și himerele asociate lor.

Raportat la aceste timpuri și orizontul cultural de așteptare, sunt absolut conștient de necesitatea promovării asumate printr-o abordare practică și ziditoare a informațiilor conținute în aceste programe holistice.
Angajamentul meu este total și împreună învățăm să redevenim ceea ce suntem meniți să fim: oameni întregi și în toată firea. Pur și simplu.

Toate cele 4 programe încep în jur de 1 iunie. Cei ce vor să afle detalii (tematica, participare financiara, implicatii) sau sa participe la ele să îmi trimită un mesaj pe FB sau pe adresa de mail petrea.ciortan@gmail.com.
De asemenea, ideal este sa reflectati cu ce program rezonati mai mult; desigur cine doreste poate parcurge toate cele patru programe holistice.
Inimă însorită nouă tuturor.

About the author

Petrea Ciortan

Leave a Comment