Cer, cosmologie, astrologie Educație holistică

Portile Ra-iului sunt deschise. Emisie de Lună Plină în Pești

Written by Petrea Ciortan

Prin grația Soarelui și a focului ce îl însuflețește, arhitectura iubirii și armoniei începe să se împlinească prin noi oamenii, fiecare având un rol diferit și la fel de important.

Pentru a-mi asuma propriul rol în această arhitectură socială solară extrem de dinamică, odată cu această lună plină fac un pas important prin a alege să împărtășesc prin grupul Noi suntem Inima Pământului toate comorile pe care viața mi le-a încredințat întru împuternicirea noastră și ctitorirea erei armoniei și iubirii pe Pământ în anii și deceniile ce vin.

Fiindcă daaaaaaaaaaaaaaa a zis Soarele și noi zicem da și mare bucurie se va revărsa peste cei ce vor parcurge până la final aceste rânduri și se vor sincroniza cu energia ce curge prin ele și clusterul de inimi a cărui expresie sunt.

Înainte de a continua lectura acestei emisii-transmisii-împărtășiri vă invit să ne simțim deplin inima, să respirăm profund de câteva ori și să ne lăsăm cuprinși de infinita blândețe și mângâiere a Soarelui și a Vieții.

Vom percepe astfel emisia din spatele cuvintelor, sensul deplin al ei și implicațiile practice, mai ales fiindcă vorbim de viitorul nostru comun ce începe a se manifesta în acest glorios prezent.

Luna plină de pe 26 este sinonimă cu începutul întrupării accelerate a unei viziuni (prin cheile 11-12) transmisă omenirii prin anumite ființe printre care mă regăsesc cu bucurie menită să ghideze omenirea (cheile 7 și 21) ca întreg către a trăi în iubire, armonie, pace și prosperitate (cheile 6 și 50) cât și a ctitori o nouă arhitectură socială din această condiție ce rezultă din starea de integritate și totalitate (vezi corpul uman). Unii înțeleg prin asta Ascensiune sau salt dimensional, în realitate fiind vorba de a intra în matcă, în firesc, de a trăi inteligența corpului și a materiei ca sumă a tuturor ființelor ce alcătuiesc Pământul.

(Luna plină equal trigon pe semne de Pământ, declanșarea potențialului lui Uranus în Taur și a lui Saturn în Capricorn la alt nivel; materializarea energiei celor 3 eclipse; activarea cheii 55 de către luna plină ce favorizează și apariția acestor rânduri ce vor avea un ecou fantastic peste 9 ani când precesia Pământului activează cheia 55; unirea viziunii Săgetătorului –ascendentul lunii pline cu grația Peștilor – poziția lunii și întruprea lor prin piramida regală din Soare- Fecioară, Saturn-Capricorn, Uranus – Taur).

Yuhoooooooooo. Să înceapă dansul.

Oameni surori și frați, sunt dispozitorul unor comori fără de preț, născut pe Pământ să trăiesc în vortexul Inima Pământului (Anahata planetară) ce cuprinde Balkanii și ajuns pentru ceva ani să pășesc pe epicentul lui întru a participa la declanșarea unui proces de renaștere planetară (cheia 49). În același timp sunt doar o voce a unei conștiințe comune, un trandafir, un fir de nisip ce începe să se ofere deplin în serviciul întregului și focul holismului.

Împărtășirea comorilor, implicarea totală în întruparea arhitecturii iubirii și armoniei începe

– prin a oferi acces tuturor celor ce rezonează acces la programele holistice ce le-am conceput anul acesta ca sinteză a întregii existențe și experiențe terestre prin intermediul grupului Noi suntem inima Pământului și situl templulvietii.ro și prin a crea din ele un cadru ideal de comunicare în jurul acestor programe și a informațiilor adiacente;

– prin a crea un centru holistic în București și cât mai multe evenimente în cadru natural, iar acest pas este un derivat al primului.

Primul program holistic pe care îl împărtășesc este “Purificarea emoțională, marele pas spre libertate”. El va fi încărcat în fișierele grupului și postat curând pe site și va fi continuat prin articole distincte despre implicațiile bio chimice și revoluționare ale acestui program și de o documentație științifică riguroasă în lumina studiilor ultimilor ani din sfera medicinei, biologiei, epigeneticii etc pentru a argumenta valoarea, caracterul revoluționar al acestui program și a evidenția necesitatea înțelegii adecvate a propriului corp.

Peste o vreme de dinamism și așezare voi împărtăși și programul Inimă însorită.

Ceea ce vreau să înțelegem este că aceste programe sunt deopotrivă

– un ghid practic și dinamic de utilizare/înțelegere a corpului fizic;

– un îndrumar de purificare fizică, emoțională și implicit mentală (primele trei corpuri) ce asigură treptat eliberarea de condiționările transgeneraționale (karmă, mîntuirea neamului etc) și întruparea corpurilor octavelor superioare – în fapt fiind vorba de energia Pământului, a Soarelui și esneței din tot și toate;

– inițiere în arta ceremonialului menită să servească vieții și nouă tuturor;

– pregătire pentru inițiere în supremele mistere ale vieții (vezi cheia 22).

Însă cel mai important aspect îl reprezintă faptul că ele sunt un îndrumar pentru înțelegerea și activarea inteligențelor/creierelor corpului ce simplifică enorm tot discursul spiritual (cheia 62) ;i se poate adresa deopotrivă agnosticilor, ateilor etc

Aplicarea datelor conținute în ele ne transformă radical și ne fac să devenim veritabili arhitecți ai iubirii și armoniei prin reîntregirea și integritatea fizică conferită.

Desigur, sunt nenumărate căi prin care se poate ajunge aici, însă personal nu pot depune mărturie decât pentru ceea ce trăiesc, înțeleg, manifest și împărtășesc.

Programele holistice ce urmează a fi împărtășite pe grupul Noi suntem Inima Pământului  (https://web.facebook.com/groups/599796403733442/?ref=br_rs) vor fi însoțite ritmic de informații ce completează viziunea manifestării Arhitecturii iubirii și armoniei pentru un nou design social: ce înseamnă holism, cum se creează un centru holistic veritabil, cum se structurează o oază însorită etc

Astfel grupul devine ceea ce numele o spune și își asumă rolul de educare colectivă pentru a înțelege împreună ce avem de împlinit pe vastul teritoriu al acestei Inimi a Pământului ce cuprinde întreg Balkanii.

Noile oaze și centre sociale vor fi ctitorite de oameni ce își vor activa creierul emoțional și cel al inimii și parcurgerea programelor se va adeveri pentru mulți a fi primele cărămizi ale unui viitor însorit.

Toate implicațiile arhitecturii iubirii și armoniei ce pleacă de la aceste programe vor fi definitivate într-o primă etapă în următorii 9 ani (până la eclipsele în oglindă cu nodul nord în Vărsător și activarea cheii 55 de către mișcarea de precesie a Pământului pentru următoarele sute de ani), timp în care prin acest grup și alte canele de expresie, prin cărțile, materialele video și prin proiectele derulate alături de ciorchinele de inimi din care fac parte, va exista un continuum transfer  de informații pentru a împlini împreună era de aur a armoniei, păcii, iubirii, armoniei și prosperității.

Acum e vremea și deschiderea mea este oferită pentru a vă deschide și voi inimile întru eternitate și pentru a alege calea serviciului întregului și dăruirii necondiționate.

Vă invit să primiți ceea ce este oferit, dar cu mare considerație și nu ca pe informație de devorat, ci de aplicat întru bucuria noastră a tuturor.

A șasea rasă umană profețită a apărea pe Pământ și a reinstala iubirea și armonia are ca primă misie alchimia emoțională și transformarea informațiilor câmpului astral/minții subconștiente/moștenirilor transgeneraționale, fiecare la nivelul lui raportându-se la moștenirea primită de la familia și neamul/mediul din care a răsărit și un anumit grup reprezentând un fel de nucleu de coordonare la nivel planetar.

Privind luna cum se oglindește în mare, cu câteva ore înainte de a se forma poziția de lună plină, simțind energiile Pământului și Soarelui cum curg din ce în ce mai puternic prin celulele corpului, am onoarea de a împărtăși și mărturisi faptul că informațiile conținute în programele holistice  reprezintă ghidul practic și teoretic prin care înțelegem și întrupăm omul viitorului pe care am avut in-spirația să îl numesc homo naturans, omul reintegrat naturii ce servește înfloririi întregului cadru natural.

Oameni surori și frați ce suntem cu toții tranziția de la homo sapiens la homo naturans, dăruiesc cu mare drag ceea ce sunt și înțeleg, întorc în social ceea ce viața a trimis spre mine și în același timp prețuiesc enorm (în această etapă a vieții) ceea ce dăruiesc, de aceea vă invit să parcurgeți cu mare considerație cele ce urmează ca pe niște inimoase și solare recomandări:

1) Cele 2 ediții SunShine organizate în condiții precare, cu anumite provocări și implicit șederea mea în Apuseni armonioasă și tumultoasă în același timp a asigurat

– curățirea celor mai mari găuri negre energetice ce existau pe inima țării și a vortexului, și curățirea liniilor temporale până în clipele de aur ale agatârșilor ce trăiau în armonie, iubire, pace, prosperitate cu un respect imens față de viață și feminin și cu o poziționare onorantă a femeilor întru solidaritate, iubire și elogiere a vieții greu de imaginat. Găurile negre generate de invazia tracilor din sud și prăbușirea civilizației armonioase ce continua armonia din Atlanida prin moștenirea și ctitorirea  hermetică paralizau dezvoltarea și înflorirea acestei țări și a vortexului și ea a fost posibilă prin anumite sacrificii și cu riscul dezintegrării corpului ce îl însuflețesc, ceea ce din fericire nu s-a întâmplat.

– puternica activare a epicentrului vortexului Inima Pământului;

– asigurarea intersecției și fuziunii dintre câmpul energetic auriu de deasupra munților Apuseni (generat deopotrivă de aur și de Soare) cu energia Pământului, lucru sinonim cu deschiderea porților Soarelui și ale Ra-iului.

De anul trecut din perioada dintre eclipse valuri imense de auriu intră clipă de clipă în energia Pământului pentru a ne dinamiza deschiderea inimilor și a ne împuternici întru a fi iubire creativă.

Oameni surori și frați, acest lucru este epocal și credeți-mă că mă mir clipă de clipă pentru toate cele întâmplate și că am avut bucuria imensă de a fi doar un canal și deloc conștient de ceea ce urmează a se împlini. Probabil că doar așa se putea împlini și oricum nu contează prea mult, iar dacă e ceva important este să onorăm prin joacă, bucurie și infinită creație viața noastră acum și de acum mereu.

Mulțumesc tuturor cu bucuria păcii și a radianței pentru participarea la această lucrare colosală care s-a derulat extrem de straniu și subtil cu riscul ca anumite persoane să fie nedumerite sau afectate (întru o ecuație karmică ce o vor înțelege și prețui când va veni vremea) de o punere în scenă de către viață a unei minunate piese de teatru pentru ca lucrurile să se împlinească perfect. Ceva din mine a știut mereu ce se întâmplă, dar atenția a fost îndreptată spre aspectele aparent banale ale existenței ca totul să devină posibil și să nu existe interferențe la nivel de încredere, abandon în voia vieții ce m-a sprijinit mai mult decât pot vreodată sa înțeleg.

Reîntoarcerea Pământului în Nebadon, în Inima a tot ce este e ceva ce mă depășește total întru a înțelege deplin cum este cu putință. Ce este important este că ceea ce era de împlinit s-a împlinit. De acum urmează dinamica și construcția.

2) Sărbătoarea Soarelui a făcut posibil ca anumite coduri solare să intre și mai adânc în structurile energetice sociale, în trupurile unui ciorchine de inimi ce au devenit prima comunitate  cristalină în deplină mișcare din această țară și prin care, alături de alte inimi ce se vor ivi, se vor zidi primele oaze cristaline din țară la nivel fizic.

Toate tentativele de până acum nu s-au materializat fiindcă nu era vremea și fiindcă ele nu au fost altceva decât lecții pregătitoare. Eclipsa de pe 11 august este momentul zero al clădirii oazelor cristaline și solare pe Pământ, iar luna plină actuală este momentul declanșator fizic.

Din acest moment avem ani și decenii de co-creașie demiurgică și vă invit să vă implicați.

Ofer tot ceea ce sunt și tot ceea ce vine spre mine și vă invit să sprijiniți cu fermitate Arhitectura iubirii și armoniei și dinamizarea vortexului Pământului.

Cum o puteți face?

a)onorându-vă creierele trupului și lăsând inima să strălucească clar și radiant.

b)aplicând informațiile din programele holistice și articolele conexe împărtășite și participând la promovarea grupului prin a invita oameni povestindu-le despre ce e vorba, vestindu-le bucuria și fără bombardamente inutile.

c)donând lunar/ritmic o sumă de bani sau resurse materiale pentru a onora darurile împărtășite din inima inimii și pentru a crea un flux comun de grație financiară menit să crească progresiv pentru a oferi expansiune Arhitecturii iubirii și armoniei.

1 leu, 100, 1000 de lei, orcât de puțin sau mult simte și poate fiecare asigură fluiditate acțiunilor ce îmbogățesc întregul și ne fac să înflorim și să zidim împreună era iubirii și armoniei..

Timpul e acum, ascensiunea se întâmplă prin ancorarea noastră în trup și inima materiei și cele mai frumoase profeții se adeveresc.

d)simpla lectură a programului ajută la crearea unei imagini mai largi asupra dimensiunii emoționale a existenței și a creierului emoțional (sistemul nervos enteric), însă doar aplicarea și integrarea programului asigură dinamizarea și activarea creierului emoțional ce duce la eliberarea de condiționările și formatările minții subconștiente/astralul inferior și la activarea Soarelui Interior, lucru sinonim în limbajul Cheilor Genelor cu activarea darului și urcarea spre frecvențele siddhice.

Zi de zi coordonez și facilitez acest program unui anumit număr de oameni și cine vrea cu toată dăruirea să îl urmeze este mai mult decât binevenit, existând această maturitate a invitării fiecăruia să contribuie financiar și material atât cât inima consideră sau printr-un onorabil schimb de servicii.

e)Participând la evenimentele ce urmează a fi susținute în viitorul apropiat, următorul fiind Individualitate și comuniune. Dansul păcii și al armoniei. Între 20 și 24 septembrie la Krapets.

f) Implicarea în proiectul “ Tranziția către o civilizație în armonie cu mediul înconjurător.” ce se va regăsi în fișierele grupului.

Ra-iul se întrupează Acum și expansiunea lui la nivel social se află în puterea noastră de a ne dinamiza Soarele Interior , de a ne dezlănțui creativitatea și de a ne alătura altor inimi pentru a ne juca entuziast și pragmatic și a forma cât mai multe ciorchine de inimi însorite.

Prezența și activitatea pe Facebook se va transforma radical. Voi fi prezent din ce în ce mai rar, postând des pe grup articole și fragmente din cartea la care am început să lucrez și lansând pe contul personal anumite întrebări pe baza cărora voi scrie anumite articole în spiritul co-creației și al comuniunii.

O etapă se încheie și fi-voi centrat și orientat către a traduce în concret energia și comunitatea coagulată pe FB.

Mă încredințez că mulți dintre voi ați realizat că prin fiecare postare, like, lectură, comentariu am creat o energie comună conectată cu auriul descris mai sus pentru a ajunge aici, energie ce a fost de mare folos multora dintre noi.

Procesul a început acum 4 ani și uneori mi-a fost greu să duc toată această energie și să gestionez unele energii din câmp ce erau de alchimizat. Însă în mod ferice ceea ce era de împlinit s-a împlinit. Urmează o altă etapă la care vă invit să vă implicați practic. Deopotrivă prin vocea mea vă invită Pământul, Soarele și întreg Universul ce grăiește extrem de pragmatic prin această Lună Plină magnific de divină și materializant cristalină.

Zborul prin materie a început. Să cânte inimile cât mai răsunător.

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Viață, daaaaaaaaaaaaaaaaaa Soooaaare Noi suntem Inima Pământului

Ps. Grupul e aici https://web.facebook.com/groups/599796403733442 . Să îl vestim cu prețuire și onoare.

About the author

Petrea Ciortan

Leave a Comment