Produse și servicii Terapii, sănătate, armonie

Sunt prezent și pot dansa cu tine prin focurile transformării

Written by Petrea Ciortan

Metamorfoza devine stil de viață pentru din ce în ce mai mulți oameni. E minunat și uneori chinuitor, mai ales pentru cei care nu știu să gestioneze aceste transformări și să fie deprinși cu o atitudine ce implică acceptarea și integrarea experiențelor și conștientizarea cauzelor transformării planetare. În aceste momente a fi ascultat de cineva poate fi capital, chiar dacă cel care te ascultă nu îți oferă cheile paradisului, ci pură compasiune și infinită blândețe.
Mulți, foarte mulți oameni au nevoie de sprijin, de o minimă “ghidare” spre propria lor împuternicire și înțeleg asta cu din ce în ce mai multă claritate. Și nu mă refer la facilitarea accesului la instrumente clasice de autocunoaștere și dezvoltare, ci la puterea de a fi alături de cineva din inimă, cu dăruire și prin ecuația prezenței ce este balsam pentru orice.
O vorbă, o tăcere poate avea un ecou fantastic în viața cuiva, un exemplu din propria experiență poate avea valoarea unui diamant plin de strălucire. Aroma autenticității poate inspira mai mult decât orice retreat.

În mod ferice aleg de azi să mă deschid să ofer clipe din viața și experiența mea celor care au reală nevoie, celor care prinși în vâltoarea metamorfozei nu mai văd încotro, nu mai înțeleg nimic sau vor din tot sufletul să se dăruiască în serviciul întregului și nu știu cum cum să înceapă. Nu vreau să mă pierd în discuții sterile și metafizice despre teoria spiritului, ci să fiu alături, să ascult, să ofer imagini și informații simple despre abordarea alchimiei personale și despre sursa actualelor transformări planetare.
Până când va apărea centrul holistic în București voi putea face asta la telefon, pe Fb & mail sau întâlniri acolo unde mă aflu. Momentan sunt în Krapets.

Desigur această deschidere presupune un schimb extrem de simplu și firesc: ofer o parte din ceea ce sunt și am și cine îmi solicită prezența îmi oferă din ceea ce are și participă la materializarea proiectelor inițiate în folosul întregului așa cum simte el. Unii numesc asta donații sau economia darului, eu o numesc economia iubirii și armoniei, un mod poetic de a denumi economia holistică, ca parte a arhitecturii iubirii și armoniei și poartă către a zidi o civilizație armonioasă bazată nu pe ideea de troc, ci pe cea de susținere reciprocă după posibilitățile fiecăruia.

Sunt prezent și dăruit, iar de arde și aveți mare, mare nevoie strigați Petrea prin mijloacele multimedia actuale și mă voi ivi. Orice moment din viața mea este extrem de prețios. Când nu mă bucur de eterna frumusețe, scriu, creez, sunt într-un proces de dăruire, așa că m-ar bucura să fiu strigat să fiu întru real folos și înflorire.
Sunt prezent și pot dansa prin focurile transformării întru însorirea noastră a tuturor.

Ps. E-mailul meu este petrea.ciortan@gmail, după cum pot fi contactat pe contul personal de fb 

About the author

Petrea Ciortan

Leave a Comment