Terapii, sănătate, armonie

Ceremonia focului d-alb al creativității, dăruirii și bucuriei – nașterea Orașului Bucuriei și a Țării Bucuriei

Written by Petrea Ciortan

Împreună pășim în destinul Bucuriei. Aseară a fost încălzirea, iar de azi 10 septembrie începem o noua călătorie magica: Ceremonia focului d-alb al creativității, dăruirii și bucuriei – nașterea Orașului Bucuriei și a Țării Bucuriei.

Focul creativității și dăruirii a fost aprins pe 2 septembrie și în continuarea acestei sacre ceremonii de dinamizare a vortexului balcanic integrăm și o serie de ceremonii menite să activeze cel mai înalt potențial al orașului București, a țării în care trăim și al vortexului Inima planetară ce cuprinde întreaga peninsulă Balcanică.
Ne adâncim prin această ceremonie în a consacra orașul București drept Oraș al Bucuriei și centru al ei și a amplifica și întrupa pentru întreaga țară și vortex balcanic numele de Bucura, Țară și Tărâm a Bucuriei.

Pașii ceremoniei sunt:

1.La 00.00 în fiecare început de noapte pentru 88 de zile ne oprim din orice activitate, simțim prezența Grației sub imaginea atotcuprinzătoare a Sacrei Roze și cu inimile pline de iubire aprindem o lumânare sau facem un foc în vatră cu intențiile:
– răspândirii focului creativității, dăruirii și bucuriei în tot arealul vortexului balcanic
– activării focului bucuriei în orașul Bucuresti și consacrarea acestuia ca Oraș al Bucuriei
– răspândirii focului bucuriei în toată țara și vortexul balcanic și activarea numele energetic Bucura, Țară și Tărâm al Bucuriei pentru întreg vortexul.

2. În relație cu orașul București, simțindu-i întinderea și importanța rostim de patru ori cu putere și dăruire următoarea afirmație
“București, capitală a țării, în numele vieții și la îndemnul ei, fie ca numele, anima, rezonanța și destinul tău să fie de Oraș al Bucuriei și fie ca toți oamenii ce te locuiesc să fie uniți de cea mai însuflețitoare și creativă bucurie.
Mulțumim Oraș al Bucuriei pentru frumusețea, magia, comorile și prosperitatea ce există în tine și fie ca ele clipă de clipă să sporească pentru noi toți mai frumos ca în cele mai frumoase vise.
Mulțumim Oraș al Bucuriei pentru oamenii creativi, iubitori ce te animă și fie ca numărul lor să se înmulțească în mod miraculos și fie ca darurile creativității lor să crească în veci întru onorarea existenței noastre a tuturor.”

3. În relație cu țara și peninsula balcanică, vizualizând-o și simțindu-i vastitatea rostim de patru ori cu putere și dăruire următoarea afirmație:
“Țară și vortex balcanic, în numele vieții și la îndemnul ei fie ca numele, anima, rezonanța și destinul tău să fie de Bucura, Țară și Tărâm al Bucuriei și fie ca toți oamenii ce te locuiesc să fie uniți de cea mai însuflețitoare și creativă bucurie.
Mulțumim Bucura, Țară și Tărâm al Bucuriei pentru frumusețea, magia, comorile și prosperitatea ce există în tine și fie ca ele clipă de clipă să sporească pentru noi toți mai frumos ca în cele mai frumoase vise.
Mulțumim Bucura, Țară și Tărâm al Bucuriei pentru oamenii creativi, iubitori ce te animă și fie ca numărul lor să se înmulțească în mod miraculos și fie ca darurile creativității lor să crească în veci întru onorarea existenței noastre a tuturor.”

Timp de 7-12 minute, animați de radianța inimii, medităm, cântăm, dansăm și simțim cu toată ființa cum focul creativității, dăruirii se răspândește peste tot & cum focul bucuriei cuprinde orașul București transformându-l în oraș al Bucuriei și se răspândește în toată țara și vortexul balcanic animându-le cu numele de Bucura, Țară și Tărâm al Bucuriei.
Vă invit să simțițim în primul rând energetic cum focul creativității, al dăruirii și al bucuriei se răspândește la nivel energetic și cuprinde tot ceea ce mișcă sub Soare mai ales prin relațiile noastre și energetica lor și prin activitățile zilnice ce le susținem.
ESTE IDEAL CA ÎN TIMPUL ZILEI SĂ AVEM CLAR SĂDITĂ ÎN NOI INTENȚIA RĂSPÂNDIRII FOCULUI CREATIVITĂȚII, DĂRUIRII ȘI BUCURIEI, să ne amintim de această ceremonie și s-o hrănim mereu cu bucurie și să trăim realmente cu certitudinea deja a existenței Orașului Bucuriei și a a tărâmului vast Bucura – Țara Bucuriei.

Cei care nu pot susține ceremonia la 00.00 o pot susține la orice ora cu mențiunea de a se conecta cu energia Ceremoniei Focului d-alb al creativității, dăruirii și bucuriei. De asemenea este ideal sa ținem cât mai des focul aprins pe timpul zilei, ideal permanent.

Împreună ancorăm pentru toți realitatea energetica a bucuriei celeste și pășim împreună pe vecie în Inima Bucuriei.

Bucuria are nenumărate forme: încântare, extax, beatitudine, entuziasm, chiar și acceptarea alchimică a suferinței. Accepțiunea termenului e largă. În albaneză bucura înseamnă frumusețe și e legitim să trăim adevărul că bucuria e frumusețe și că tot ceea ce este în acord cu propria natură este bucuros și frumos, bucurie și frumusețe curgătoare.

Dacă iubirea ne naște, prin bucurie îi răspundem și ne intersectăm cu ea. De aceea de fiecare dată când suntem bucuroși ne lăsăm cuprinși de iubire atât cât putem să gustăm din cupa ei și înălțăm imnuri de slavă și recunostinta Vieții.

Ceremonia este menită atât sa activeze cel mai înalt potențial al orașului București, sa răspândească focul creativității, dăruirii ca forme de expresie a iubirii și focul bucuriei ca stare ideala de a fi la nivel de țară și întreg balcanii, dar și să ne unească pe toți întru a împlini împreună cel mai înfloritor destin posibil. Timpul României a venit și cele mai înalte profeții despre această țară încep a se împlini într-un context mai larg ce vizează în prima faza vortexul balcanic și finalmente întreaga planetă, iar noi suntem invitați sa participăm cât mai intens la această împreună ctitorire.

Legat de numele Bucura și Țara Bucuriei, în 2015 și 2017 au mai avut loc unele ceremonii ce au vizat mai degrabă peroada de gestație dar acum a venit vremea ca ele să fie reluate și susținute de un număr mai mare de oameni și pe un termen mai îndelungat.
“Ceremonia focului d-alb al creativității, dăruirii și bucuriei – nașterea Orașului Bucuriei și a Țării Bucuriei” va fi susținută în primă fază timp de 88 de zile.

Vă invit, indiferent în ce oraș trăiți, sa susținem împreună aceasta ceremonie în primă fază timp de 88 de zile.
Ceea ce era de împlinit se împlinește, iar focul creativității, dăruirii și bucuriei începe să ne trăiască pe toți.

Ps. Detalii despre această ceremonie și alte ceremonii menite să dinamizeze viețile noastre, țara și vortexul balcanic Inima Pământului găsiți pe grupul Noi Suntem Inima Pământuluihttps://www.facebook.com/groups/599796403733442/

About the author

Petrea Ciortan

Leave a Comment