Educație holistică

Ne devirusăm de conspirații, ocultă, masonerie, kazarii cei sângeroși?

Written by Petrea Ciortan

În energia Rarăului simt mai mult ca niciodată să îmi ascut și să îmi dezlănțui vocea. De ce? Avem atât de multe de împlinit ca țară și colectivitate și nu putem face asta dintr-o stare de confuzie și în genunchi hrăniți cu umbre și himere și validând enorm de multe inepții și grozăvii promovate drept adevăr de oameni seduși de propria pseudocunoaștere și dorință de validare.

Am fost crescut de energia Rarăului, cea a Apusenilor și cea a munților din jurul Comăneștiului ( Munții Berzunți și Trascău în special) ce desemnează un triunghi minunat în geografia vortexului carpatin și sunt dator să glăsuiesc întru onorarea acestei țări și oamenilor ei.

Încep cu o banalitate, dar una care ne freacă mințile și ne alimentează frica în vene de nu știm ce e cu noi: conspirații, ocultă, masonerie, kazarii cei sângeroși.
Dacă există un adevăr în ce privește oculta vampirizantă este că ea rezidă în subconștientul colectiv, în deplina suferință a noastră a tuturor. De acolo este orchestrată lumea și lăcomia, mânia, frica, violența ce rezidă acolo se manifestă prin anumiți oameni ce sunt avizi de putere și de control. Ceea ce ne este greu să înțelegem este că aceste tendințe servesc de minune evoluției planetare, mai exact alchimiei suferinței și limitărilor ce rezidă în subconștientul colectiv.

Da, există tendințe de control și există interese financiare și anumiți oameni exploatează de minune sensibilitățile oamenilor și faptul că cei mai mulți dintre noi suntem răvășiți de mentalitatea de victimă.
Și astfel există un discurs despre draci, cel mai grosier nivel alimentat mult de biserică, există reptilieni și draconieni pentru unii să zicem mai răsăriți, există kazari, oculte mai ales pentru cei seduși de fiori naționaliști. Există mereu țapul ispășitor și logica dominării oamenilor creând un dușman colectiv, un rău absolut.

Da, există mereu un bau bau care nu vrea să ne lase în pace și care ne conduce subtil, după cum există mereu articole în care se vorbește despre iminenta salvare și eliminare a ocultei.
Frați și surori, aceste informații sunt viruși care ne îmbolnăvesc mințile și sufletele, ne șubrezesc suveranitatea despre care vorbesc elogiant tot cei care promovează info secrete despre oculta mondială. Ni se spune subtil “sunteți conduși, sunteți praf, sunteți slabi” și mai cinic ni se spune că „există cineva care lucrează la salvarea voastră.”
Exact triunghiul victimă, călău, salvator. Povești de adormit copii de pe urma cărora profită economic anumiți șmekeri, iar mulți dintre noi le credem, le promovăm și le considerăm informații secrete și eliberatoare.

Suntem ținuți în genunchi de propria ignoranță și de faptul că anumiți oameni nu se exprimă cu putere și claritate, însă claritatea este a apelor limpezi și ea se transferă asupra imaginii raționale asupra lumii. Altfel spus doar când înțelegi că totul e un joc al suferinței planetare și a energiilor ce rezidă în subconștient. Acolo sunt kazarii, reptilienii, dracii, oculta și deopotrivă salvatorii.
Vă invit să ne debarasăm de conspirații oricât de subtile ar fi ele, de discursuri de tipul Cobra, de marea salvare planetară, de imaginea că e cineva care ne vrea răul nouă oamenilor naivi și puri. Vă invit să nu mai stăm în genunchi și să tremurăm subtil de frică și să înțelegem că lumea arată așa cum arată fiindcă ea este o creație a suferinței colective generate de un proces de evoluție către ceva sublim.
Vă invit să realizăm că acolo unde există literatură conspiraționistă, invocarea ocultei și a kazarilor există mentalitatea de victimă, lumea umbrelor și eventual niște interese pur economice ce devin posibile prin șubrezirea oamenilor.

Și poate că ar fi minunat să realizăm, deși nu vreau să alimentez discursul religios sau metafizic, că până și cea mai de temut entitate pe nume Lucifer a venit pe Pământ să sprijine oamenii în dezvoltarea neocortexului, a tehnologiei etc.
Până și globalismul și atacul zilnic asupra naturii fac parte dintr-un plan magistral pe care începi să îl întrezărești după ce accepți că LOGICA VIEȚII orchestrează tot pe Pământ cu un sens pe care noi oamenii nu îl pricepem de la nivelul de victimă. Însă tocmai această încredere în logica vieții reprezintă începutul spulberării mentalității de victimă.

Cei care transmit mesaje despre ocultă, dominarea lumii, conspirații sunt agenți ai fricii. Unii o fac intenționat, alții o fac pentru a-și valida public credințele de care sunt seduși. Tehnic e simplu de înțeles cum și unii așa ziși lideri spirituali cad în plasa energiilor subconștientului. Câmpul astral ce este în mare sinonim cu subconștientul colectiv mustește de pseodoentități, ce sunt doar niște energii reziduale care au inteligență și acestea se exprimă foarte mult prin oamenii senzitivi care le canalizează conștient sau doar sunt influențați la un nivel subtil.
Această voce a osândei există doar la nivelul umbrelor ce au ca logică să controleze, să submineze, să se propage tocmai pentru a fi alchimizate.

Poate că în loc să punem botul la tot felul de texte conspiraționale și să ne hrănim cu imaginea ocultei ar fi ideal să vedem în noi tendința de control exprimată față de noi înșine, față de semeni ca să înțelegem mai profund cum ea zvâcnește în subconștient și orchestrează un sistem piramidal.
Să nu ne mire deloc faptul că se va ivi momentul când vom observa că vrem să-i controlăm pe ceilalți prin credințele noastre evoluate despre viață, mai ales partenerii, că vrem să ne impunem și să ne validăm prin idei și valori ce nu ne aparțin sau doar cochetăm cu ele, creăm seminarii și cursuri doar pentru a ne genera un statut și toate acestea le facem din frică și din neconștientizata pornire de a controla teritoriul.

Pe acest fond vom înțelege altfel cum e treaba cu conspirațiile și kazarii, cu oculta suferinței și din acest moment avem șansa de a participa altfel la dansul lumii.
Viața este o poveste despre iubire și ea începe cu adevărat prin acceptare: a noastră așa cum suntem din toate punctele de vedere și a realității cu toate neajunsurile și măreția, cu toată suferința și strălucirea, cu toată nedreptatea și frumusețea de neștirbit. Din acest punct unde tronează acceptarea începe cu adevărat iubirea și tot din acest punct toată valea umbrelor este privită cu respect și demnitate știind că ea ne-a învățat să ajungem în acest punct al accepătării și încrederii în logica vieții.

Suntem atât de sprijiniți de energia munților, a naturii, a Soarelui pentru a orchestra o civilizație solară și armonioasă și pentru a face asta e musai să facem curățenie în mințile noastre și în grădina sufletului, să smulgem buruienile sădite de tendințele de control ale violenței ce rezidă în subconștientul colectiv și să mergem pe drumul inimii sprijiniți de energia vortexului supranumit Inima Pământului.
Misia noastră colectivă ce constă în a merge pe drumul iubirii față de semeni și al respectului deplin față de natură abia începe, iar ea nu poate să fie hrănită cu povești derizorii. Noi ca țară și ca umanitate avem nevoie de claritate, simplitate și sănătate fizică, mentală și emoțională și avem mare nevoie să ne asumăm adevăratele rădăcini spirituale ce cresc atât în Pământ cât și în cer și nu au deloc legătură cu derapajele religioase și textele obscure, multe dintre ele importate fără discernământ.

Intrăm în zodia clarității și personal mă voi adânci ape limpezi atât cât îmi este cu putință și îmi voi face un obicei din a glăsui, din a participa alături de alții la conturarea unei oaze informaționale limpezi și sănătoase cu susținerea râului, ramului, a munților, a Soarelui, copiilor și preaiubiților frați și surori ce știm că suntem o inimă de inimi, un crâmpei din mare Horă planetară a iubirii.

Ps. Poza e cu munții Rarău marca Sorin Onișor.

About the author

Petrea Ciortan

Leave a Comment