Educație holistică

Nunta sacră și flăcările gemene

Written by Petrea Ciortan

Până acum s-a vorbit extrem de abuziv despre flăcările gemene dintr-o sete nebună de iubire și lipsă de maturitate spirituală și informație coerentă.

Pe Pământ această realitate nu a fost rară, ci extrem de rară, dacă nu inexistentă și înclin să cred o informație afirmată în Cheile Genelor cum că (cel mai probabil în răstimpul celei de-a cincea rase) omenirea nu a cunoscut o pereche formată din două ființe iluminate. Este foarte posibil ca deja banala informație cum că Iisus și Maria Magdalena au fost flăcări gemene să nu fie decât o proiecție a umanității ce vrea să vadă peste tot relația perfectă, idila plină de romantism de data asta un romantism sacru. În dimineața asta asa mi-a suflat vântul.

Nu știu dacă e așa, atât știu că omenirea este eminamente la nivel chimic virusată de neiubire și energia conflictului și că acum începem să ne devirusăm. Desigur dacă și suntem conștienți de asta.

Nu scriu ca să judec starea noastră, ci ca să aduc claritate fiindcă ea ne va ghida cu adevărat.
În naivitatea și setea noastră de iubire și crezurile despre poveștile de dragoste ale omenirii, nu vedem dimensiunea conflictului dintre bărbat și femeie și astfel nici nu știm cu adevărat ce avem de făcut pentru a aduce armonie cu adevărat la nivel relațional. Acționăm hipnotic și în virtutea unor false credințe: marile iubiri ale omenirii, flăcări gemene ce au fost în realitate fenomene extrem de izolate sau chiar inexistente. Proiectăm, ne creăm așteptări și ne amăgim în continuu încercând să umplem un gol și mizând foarte puțin cu adevărat pe creșterea și purificarea noastră de zestrea primită din familiile în care ne-am născut, de tot bagajul transgenerațional. Iar tainele acestor purificări sunt cunoscute de foarte putini oameni.

Pentru a întâlni așa zisa flacără geamănă este eminamente obligatoriu să ajungem în pragul nunții sacre, ce presupune contopirea sinelui inferior cu sinele superior, ceea ce nu este deloc ușor. Nici la acest nivel nu au ajuns prea mulți oameni de-a lungul istoriei omenirii, de unde și posibilitatea ca acești puțini să nu se prea fi întâlnit.
Această contopire nu este deloc ceva facil sau accesibil prin lecturi și workshopuri. Vorbim aici de vieți și vieți de dăruire și continuitate și de ani buni de purificare a dimensiunilor emoționale și mentale.

Tehnic contopirea cu Sinele mai Înalt o presupune momentul de grație când prin corpul nostru începe să curgă energia Pământului și a Soarelui ceea ce în limbaj spiritual este sinonim cu manifestarea în acest plan al corpului budic.
Acum, se cuvine să înțelegem că nu există un Sine mai Înalt al nostru, ci că există o esență ce cuprinde întreg Universul din care noi integrăm continuu frecvențe din ce în ce mai înalte. Noi nu avem cu adevărat individualitate statică, ci luăm cu împrumut din inteligența vieții. Suntem noduri energetice și pe baza energiilor ce trec prin noi se formează așa zisa conștiință de sine, lucru pe care poate să îl facă și un laptop sau un telefon mobil.

În momentul în care în noi intră pentru totdeauna energia Pământului și a Soarelui și stringurile energetice ale dimensiunilor astrale și mentale sunt îndepărtate din ființa noastră sau deplin purificate li rafinate și în momentul în care operăm deopotrivă cu subconștientul (așa zisul întuneric) și supraconștientul (lumina), atunci se produce nunta sacra și am intrat pentru totdeauna în universul iubirii.
Din acest moment este foarte posibil ca în viața noastră să apară o persoană care să reflecte această nouă condiție și alături de care să călătorim în noua existență ce ni se oferă.
Această imagine ne eliberează de foarte multe himere, victimizare și tendința femeilor de a acuza bărbații și a bărbaților de a acuza femeile. Pur și simplu realizăm că ceea ce avem de făcut la nivel relațional este să ne vedem cu adevărat de propria creștere și să alchimizăm definitiv toate limitările ce le-am absorbit în ființa și trupul nostru pentru a ajunge într-o zi să lăsăm grația vieții să curgă deplin prin noi.

Asta nu minimalizează celelalte relații și nu exclude prezența iubirii din când în când în cadrul lor. Dimpotrivă, relațiile pe care le putem numi relații disfuncționale sau relații școală au un rol extrem de important în ieșirea noastră din triunghiul victimă, agresor, salvator și în a ne oglindi impuritățile ce sunt de alchimizat pentru a ajunge în clipa nunții sacre. Ele oglindesc umbrele și asta este de apreciat fiindcă ne sprijină evoluția.
Însă flăcările gemene sunt menite să oglindească iubirea și să ne adâncească în ea pentru a o radia pe Pământ.

Acum vorbește intuiția din mine și un sentiment interior puternic. Nu vorbește experiența fiindcă nu am experimentat așa ceva (adică o relație continuă de oglindire a iubirii ce onorează realitatea de dincolo de sintagma Suflete Gemene, doar în ceea ce privește copiii Ilinka și Surya, da aici e altă poveste) iar conștiința mea nu a putut să vadă decât realitatea nunții sacre, fiind extrem de reticent la toată literatura despre flăcări gemene ce mi se părea amuzantă și totodată plină de tristețe.
Însă de ceva zile întrezăresc ceva. Un nou înțeles. Fiindcă e foarte posibil să urmeze o nouă etapă, o nouă călătorie, fiindcă e posibil ca mai mulți să fi trecut un prag și să aducem o nouă realitate a relațiilor pe Pământ.
Nu, nu mi-am întîlnit flacară geamănă, nici nu o caut, nici nu o aștept, doar că simt ceva nou în aer.

Mai jos redau un articol care vorbește pertinent despre flăcările gemene. Este singurul întâlnit în ani și ani. Atât vreau să spun că ego-ul la care face referire (nu există ceva distinct numit ego) o reprezintă informația din corpul astral și mental.

“Flăcările gemene originale erau Mama și Tatăl întregii Creații. Mama a fost creată din iubire și taină, și ea l-a creat apoi pe Tatăl, din inima ei. Împreună, au creat 144.000 fractali originali, ai Mamei și ai Tatălui. Aceştia erau seturi de flăcări gemene, care reprezentau femininul și masculinul divin, ca oglinzi ale Mamei și ale Tatălui.
Uniunea flăcărilor gemene, este o uniune a iubirii divine, iubirea oglindind iubirea. Această energie nu a existat niciodată pe planetă înainte. Acum, că Mama și Tatăl s-au integrat pe deplin, adevărata energie a flăcărilor gemene a fost ancorată aici pe Pământ.
Înainte de aceasta, flăcările gemene nu puteau intra într-o adevărată uniune. În 3D, toată lumea se afla în EGO, iar prin EGO nu se poate vedea pe ea însăşi. Prin urmare, atunci când aţi intrat în relații, aţi ales parteneri, care v-au reflectat înapoi disfuncția, astfel încât, să aveţi posibilitatea să deveniţi conștienți de ea, și să o transformaţi. O adevarata uniune a flăcărilor gemene, NU este disfuncţie oglindind disfuncţie, este iubire oglindind iubire.
În ceea ce priveşte flăcările gemene, există foarte multă dezinformare, care se răspândeşte în întreaga comunitate a lumii. Aceste informații îi conving greșit pe oameni că și-au întâlnit flacăra geamănă, ceea ce nu este posibil.
Singura modalitate de a intra într-o adevărată uniune cu flacăra geamănă, este prin întruparea sinelor voastre superioare, ceea ce înseamnă dizolvarea tuturor EGO-urilor. Numai când ambii întrupează divinitatea pură, pot avea vibrația pentru a se atrage unul pe celălalt, și a fi iubire oglindind iubire.

Fantezia și iluzia privind flăcările gemene încurajează relațiile disfuncționale și dinamica „fugar / urmăritor”. Acesta este 3D-ul și reprezintă dinamica controlului, dramei, atașamentului, geloziei etc. Nici una dintre aceste frecvențe nu poate exista într-o adevărată uniune a flăcărilor gemene.
În cuvintele Arhanghelului Raphael, iluzia fugar / urmăritor, implicată în uniunea flăcărilor gemene, este pur și simplu o reflectare pe plan intern, a celui care fuge, proiectând pe plan extern. Însă, flăcările gemene sunt complete, ființe de iubire și lumină pură, care intră într-o uniune divină. Nu există nici o fugă, deoarece gemenii știu că ar fugi pur și simplu de la propriul suflet, și nu există nici o urmărire, deoarece nu există nici un ataşament faţă de celălalt.
Văd din toate timpurile, comentarii de genul acesta despre „flăcările gemene”, arătând disfuncția pură a acestei paradigme false a gemenilor, pe care umanitatea a creat-o:
„Am terminat cu flacăra geamănă pe care am întâlnit-o sâmbătă seara, alături de care am petrecut un timp minunat. Deoarece, pe neaşteptate, ieri mi-a murit frumosul câine şi am fost devastată. Î-am scris, să-i spun și să ne întâlnim, locuieşte la doar 2 străzi, dar nu a avut nici măcar decența să răspundă mesajului meu. El m-a abandonat când aveam nevoie de el, după tot ce am făcut pentru el. Știu că este slab din punct de vedere emoțional și nu poate suporta durerea celorlalți, dar acest lucru este de neiertat „.
Nimic din acest scenariu nu demonstrează iubirea. Ea arată atașamentul, co-dependența, așteptarea, lipsa de compasiune, lipsa sentimentului, etc. ACEASTA NU ESTE IUBIRE OGLINDIND IUBIRE, aceasta este o pură disfuncție 3D, fiind oglindită între ei. Nu este posibil ca aceasta să reprezinte o uniune a flăcărilor gemene.
Alte dezinformări includ faptul că flăcările gemene trebuie să aducă la suprafaţă toate părțile întunericului și umbrelor în celălalt, ca parte a procesului. Acest lucru este extrem de artificial. Punctul adevăratei uniuni a flăcărilor gemene este că, ambii au transformat toate energiile lor inferioare, astfel încât tot ce a mai rămas sunt frecvențele iubirii divine. Apoi, ambii pot intra în uniune unul cu celălalt.
Comentariile de acest fel descriu relațiile 3D karmice și EGO-ul: „Flăcările gemene sunt, de asemenea, oglinzile voastre în care vă sunt reflectate toate temerile și umbrele ascunse …” Gemenii voştri adevărați nu reflectă nimic altceva decât divinitatea și iubirea, trimiţându-le înapoi la voi, deoarece ambii sunteţi expresii unice, ale iubirii.
EGO-ul a creat aceste iluzii false în jurul valorii de flăcări gemene din atașament și din nevoia ca altul să se simtă întreg. EGO-ul vrea să creadă că poate avea o uniune divină fără a fi divin. Sinele și sufletul superior știu că trebuie să devină întregi în sine, înainte de a avea iubire necondiționată pentru altul.
Călătoria pentru a vă transforma rănile, traumele și programarea EGO-ului, înainte de a vă putea întrupa sinele dumnezeiesc superior, este o călătorie individuală. Orice relație, care scoate în evidență aceste energii inferioare este o oglindă 3D, care vă ajută să vă transformaţi, dar nu este flacăra voastră geamănă.
Odată ce vă dizolvați toate programările și EGO-ul vostru, aveţi posibilitatea să începeţi, să vă ancorați în sinele vostru superior. Aceasta este cheia pentru a vă atrage flacăra geamănă – prin întruparea sinelui vostru superior și prin alegerea iubirii.”

Sursa articolului citat: https://jawescreator.wordpress.com/2018/11/15/blog-lovehaswon-eliminarea-ego-ului-adevarul-despre-flacarile-gemene/

About the author

Petrea Ciortan

2 Comments

Leave a Comment