Educație holistică

Focul galactic

Written by Petrea Ciortan

Odată cu luna nouă de pe 6 intrăm puternic sub jurisdicția focului galactic și a revărsării lui asupra noastră. Și prin această informație vă invit să ne familiarizăm cu faptul că undeva la 27 de grade în Săgetător se află Sagittarius A ce este o gaură neagră considerată a fi centrul galaxiei. Ea este cumva zona din și prin care este co-ordonată întreaga galaxie, dinspre ea curg cele mai înalte energii și nu întâmplător tradiția a atribuit Săgetătorului focul cel mai subtil. De exemplul în Cheile Genelor în jurul segmentului ocupat de Sagittarius se formează inelul luminii.

Ei, pentru o familiarizare cu Sagittarius A și emisiile ei de informații și pentru a ne contura o minimă conștiință galactică odată cu luna nouă încep un maraton de 12 zile condimentat cu ceremonii, informații menite să ne lărgească conștiința și atitudini sugerate pentru a ne alinia coerent cu energiile cosmice și a învăța să distingem între ce este veridic și ce este exagerare fără temei atunci când vorbim despre galaxie, conștiință christică, identitate galactică.

Mai jos există o scurtă prezentare.

Pământul va străluci definitiv când fiecare dintre noi va ajunge sa lumineze deplin bucățica lui de pământ primită moștenire și pe care o denumim generic corp.
Acest lucru nu este posibil prin forța gândului, prin rugăciuni, prin meditații sau alte artificii ce sunt doar niște minunate instrumente menite să ne reconecteze cu energia vieții și să trecem dincolo de câmpurile morfogenetice create de noi oamenii.
Corpul începe a “lumina” când devine capabil a canaliza energia Pământului și a Soarelui ce la rândul lui este hrănit cu frecvente energetice foarte înalte din galaxia noastră și dincolo de ea.
Aceasta este lumina lumii, lumina ce face ca totul sa existe. Nu e o lumină închipuită, metaforică, ci este lumina ce curge în cascadă la nivel cosmic și face sa existe toate formele de viață în galaxie și deopotrivă le hrănește.
A canaliza aceste energii cosmice prin bucățica de humă ce suntem nu e tocmai cel mai facil lucru cu putință. Într-un fel aceasta este tocmai menirea vieților noastre. Însă după atâta limitare, acest salt cuantic necesita o pregătire temeinică și o determinare sora cu abandonul total în fata Vieții.

Taina conștiinței christice constă tocmai în aceasta putere de a canaliza energia ce luminează cosmosul. Nu este o închipuire și nici o ecuație strict mistică. Numele e derutant, însă în adevăr conștiința chistică este însăși suflul și forța vieții dintr-o perspectivă cosmică ce poate fi asemuită cu un foc galactic.
Începând cu luna noua din Săgetător o să am marea bucurie de a porni un nou “maraton” menit să ne ancoreze în aceasta constiință și forță galactica și să ne dezvăluie treptele către acest salt și ABC-ul reîntoarcerii tocmai în menirea ce ne-a fost hărăzita.
E o mare onoare pentru mine de a pregati astfel alinierea cu Sagitarius A, Centrul Galaxiei, din jurul datei de 18 decembrie și magicul solstițiu de iarna ce are energia lui aparte născută tocmai prin aceste suprapuneri de fenomene cosmice.
În același timp sunt multe necunoscute in privinta acestei energii, multe afirmații fără susținere și fără a înțelege ce este ea cu adevărat. Si în acest sens vreau a aduce puțină lumină asupra realității conștiinței christice și a crea alături de alți oameni un cadru de adâncire în această realitate.

Numele maratonului este Focul galactic, iar cei ce doresc să participe mă pot contacta pe chat sau pe adresa petrea. ciortan@gmail.com. Participarea implică o donație după cum simte inima fiecăruia pentru ceea ce vom împlini împreună.
Începem pe 6 decembrie și finalizam pe 18 și e posibil sa încununam acest maraton cu un eveniment pe numele lui Sărbătoarea Luminii pentru a celebra această celestă aliniere.
Este unul din ultimile programe ce le voi susține în aceasta etapa a vieții și el are rolul de a participa la prefigurarea zorilor conștiinței galactice menite sa ne susțină profundele transformari prin care vom trece în anii ce vin.

Și am bucuria de a menționa că acest foc galactic l-a săgetat cândva și pe cel ce avea sa devina pentru noi Zamolxe și deopotrivă pe Melkizedek, pe Joshua ben Josif. Însă lucrurile stau total diferit fata de imaginarul colectiv și legendele moștenite. Trăim alte vremuri și înțelesurile asupra cosmosului și însăși toată problematică evoluției și întregirii sunt abordate din alte unghiuri și cu alte ințelesuri. Esența e aceeași, da îs putini capabili sa vadă asta cu inima. Însă din fericire numărul lor creste. Încet dar sigur.

 

About the author

Petrea Ciortan

Leave a Comment